StudioMix foto & makeup

PORTRÄTT, BARN, FAMILJ M.M


Vi fotograferar det mesta och erbjuder bl.a bilder till bröllop, student/balbilder, porträtt, familj, barn/baby, i väntans tider, djurbilder för att nämna några. Du kanske har en idé själv som du vill förverkliga? Tveka inte att höra av dig/Er till oss så kan vi säkert hjälpa till.


Vi erbjuder även Makeup/hårstyling. Vi har egen studio i Marieholm strax utanför Eslöv med en hel del rekvisita och där du även kan låna kläder till en fotografering.


Kanske vill du gestalta Askungen, Arwen, sjörövare eller till och med vara en vampyr? Eller kanske bara göra en förändring med makeup/hår som kan göra mycket. Vi skapar gärna fantasybilder, se gärna vårt galleri


Vi fotograferar även utomhus då vi har tillgång till "on location" och tar med oss blixtar ut. Du kanske har ett ställe som du tycker om och vill fotograferas vid. 


PRESENTKORT


Du kanske inte själv vill fotograferas men ge bort det som en gåva till någon. Vi har presentkort till försäljning, bara kontakta oss så löser vi det.


PRISER

Våra priser är lite olika, du kan boka olika paket och vi har olika innehåll. Gå till vår prislista här och se vad du får i de olika paketen.


DELBETALNING


Vill du delbetala din faktura går det bra också. Vi gör sedvanlig kreditupplysning och du måste ha fyllt 20 år och vara arbetsför.

Vi har avtal med WASA Kredit AB. Läs mer här