StudioMix foto & makeup
Studiomix 0324 (1)
0957 Studiomix-Redigera (1)
Studiomix 0868 (2)
Studiomix2

VÅRT UNIKA KONCEPT 

Vårt unika koncept är det ganska många som frågar efter, och vad betyder då detta?

Jo att vi samarbetar tillsammans och
löper hela linan ut kan man säga. Vi servar er och ser till att ni har en tidsplan att utgå från, det tar mer tid än man tror att planera ihop en heldag.     


Ett bröllop planerar man ofta långt i förväg, en del planerar ett helt år innan om inte längre. Allt ska fixas med inbjudningar, kläderna,maten, detaljerna, blommor, ringar osv, ja listan kan bli väldigt lång och ofta känns det väldigt mycket att hinna med allt och det tar mycket tid och dessutom brukar man ofta boka fotografen bland de första då de "stora" dagarna som pingst oftast bokas först, idag bokar många utefter datum, ex. en speciell dag som betyder mycket. 


Men att inte förglömma så ska man också göra sig fin till sin stora dag och även planera in hur man bäst ska minnas denna stora

underbar dag man lagt ner så mycket tid och energi på.


Det är då vårt unika koncept kommer in i bilden och Er planering så ni kan andas ut och bara njuta av Er dag.

Och vad är det då som är så bra, undrar ni? Jo ni slipper stressa i väg till frisören, makeupartisten och fotografen.


Vi kommer hem till er och och gör makeup, hårstyling, hjälper till med påklädning och vi fotograferar på plats antingen i er hemmiljö eller de platser ni valt att vara under er stora dag.

 

Om ni väljer att boka oss för detta koncept tveka då inte att ta kontakt med oss för mer information! Vi erbjuder både färdiga paketmen skräddarsyr även "paket" för just Er.    


Vi gör konsultation för både foto och makeup några veckor innan er stora dag så att allting känns rätt för er och hur ni har tänkt att juster dag ska se ut.


Läs gärna mer våra råd och tips och vad vi har att erbjuda under bröllopstips


Nedan en karta på det platser vi bl.a. fotograferat bröllop på.