BRÖLLOP


Amor vincit omnia et nos cedamus amori ”Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken"


Att få göra sin dag väldigt speciell och att få minnas den är att göra detbästa av den, låt mig få föreviga Ert bröllop genom att fotografera Er och Ni får det bästa minnena att minnas tillbaka Er underbara dag


Vi hjälper till att få just det ni önskar till Ert bröllop. Vi har både färdiga paket att välja mellan men vi kan givetvis sätta ihop ett specialpaket just för Er. Vi fotograferar i hela Sverige.


PRISER


Vi är alltid medgörliga när det gäller priserna, så tveka inte att fråga oss. Vi har valt att ha både färdiga paket men det går bra att även skapa sitt egetoch lägga till eller plocka bort om man vill. Till prislistan


BOKNING OCH SERVICE      


Det är väldigt viktigt för oss att vi kan ge Er just den service ni önskar. Inför ert kommande bröllop skriver vi en offert och vi kommer även hem till Er några veckor innan bröllopet där vi träffas och planerar hur Er dag ska se ut.


BETALNING


Vi skickar alltid fakturan efter genomfört arbete tillsammans med första leveransen av bilder. Ni har 10 dagar på er att betala. Vill ni hellre dela upp er kostnad har vi avtal med Wasa kredit AB, fråga oss gärna om ni vill delbetala. Läs mer härUNIKA PLATSER


Vi går igenom vilka platser ni vill bli fotograferade på, ni kanske har ett önskemål om ett särskilt ställe. Platser kan ju vara unika i sig. Att få en annorlunda miljö, en vacker sommaräng, vid en brygga, vid havet ochstranden, i en vacker park, övergivna byggnader  - ja allt har sin charm.Många vill i dag även fotografera lifestylebilder som är lite utöver det vanliga. Givetvis är det upp till Er att bestämma vad ni vill ha.


BILDERNA


Efter bröllopet så får ni tillgång till alla bilder senast en vecka efter. Vi levererar alltid högupplösta bilder som ni får fri tillgång till för förstoring. I varje ”paket” ingår det även ett visst antal bilder som vi gör vid lite extra, dessa bilder lämpar sig dock bäst för större förstoringar och vi kan även hjälpa till med den tjänsten då vi kan skriva ut upp till A2. Vi hjälper gärna till med att skapa album och fotoböcker. 


MAKE UP & HÅR


Är Ni även intresserad av att få hjälp med makeup och håruppsättning för bruden och tärnor så kan vi även erbjuda detta. Det ingår fri konsult så att vi provar oss fram till vad just ni önskar under er bröllopsdag. 

Copyright © StudioMix 2009 - 2020,  All rights reserved