Makeup & Hår

 

MAKEUP & HÅR

 

Vi har även möjlighet att erbjuda makeup och hårstyling inför bröllop, bal/student, porträttfoto, fest m.m. så kan ni även boka detta enskilt. Jag är professionellt utbildad makeupartist och hårstylist.

 

Vid makeup och hårstyling inför bröllop går jag alltid igenom vid en konsultation på hur just du vill ha din makeup och håruppsättning. Det kan vara ex. en lättare makeup med ljusa färger eller en mer extrem makeup med mörka färger och sotning. Allt är givetvis upp till kunden på hur man önskar ha det.

 

Jag gör provmakeup och en provuppsättning så att du som kund ska bli nöjd.

 

Du kanske har en bild på hur du vill ha det, en inspirationskälla men räkna inte alltid med att det blir exakt som på bilden. Jag provar även att sätta i löshår, hårblommor, tiara om så önskas. Jag har med mig lite prover vid konsultationen som du kan få prova och även köpa.

 

PRISER

 

Priser varierar beroende på vad du vill ha för sorts makeup. Vardagsmakeup är lite billigare medan mer fest- och bröllops makeup är lite dyrare. Väljer du att boka makeup till ex. bröllop så blir priset billigare om du samtidigt

bokar en bröllopsfotografering. Vill du boka enbart makeup till bröllop tar jag mer. Det ska fördelaktigt att boka våra paket därför blir de billigare då. För priser så kontakta mig.

 

FOTOGRAFERING

 

Jag gör även makeup till ex. porträttfotografering. Jag gillar att skapa olika teman som fantasy, sommartema, vintertema etc. För att nämna några exempel, så tveka inte att kontaka mig.

 

HEMPARTY

 

Jag kommer även hem till Er om ni önskar. Då visar jag er hur man lägger en vardagsmakeup och festmakeup. Berättar lite historik om makeup. Berättar om vad jag brukar använda och vad du ska tänka på.

 

Bjud hem dina vänner för en rolig och lärorik kväll. Jag tar med mig verktyg och produkter och vill ni beställa går det bra.

 

FÖRETAG

 

Jag kommer gärna och föreläser om makeup och visar samt berättar hur ni kan lägga en vardags- och festmakeup.

Copyright © StudioMix 2009 - 2019, All rights reserved