Om oss

 

 

PRESENTATION JÖRGEN

 

Mitt namn är Jörgen Lundh och jag är fotograf på min fritid.

Som person är jag väldigt lugn och harmonisk, trevlig och social.

 

Jag har fotograferat i drygt 11 år nu. Inriktar mig främst på bröllop men fotograferar mycket varierat, så gör gärna ett besök i galleriet.

 

Är du intresserad av att bli fotograferad både för mindre engagemang och även större såsom bröllop, student, bal etc, så tveka inte att höra av dig.

 

Jag fotograferar i hela Sverige, tycker om att resa och se mig omkring och fota nya platser. Fotograferar gärna destinationsbröllop, så bara hör av Er om ni ska gifta er utomlands.

 

När det gäller den grafiska biten retuscherar/redigerar jag bilderna själv

 

Jag fotograferar med en Nikon D800 och Nikon D4s med olika objektiv, filmar även med videokamera och har införskaffat drönare för flygfoto.

 

 

PRESENTATION BOEL

 

Mitt namn är Boel Lundh och jag är utbildad Make Up artist och hårstylist som fixar din styling inför både fest och bröllop. Hälper även min man med att assistera vid fotograferingar. Fotograferar en del också vid vigseln och minglet på festerna. Ser till att allting fungerar vid photobooth etc. Har själv modellat en del också.

 

Min utbildning har jag gått privat - Passion For Color i Stockholm och använder mig till största delen utav MIST, Makeup Store och Peggy Sage produkter.

 

Jag är ansvarig för alla bokningar, offerter, fakturor i vårt företag.

Skapar fotoböckerna samt webgalleri, ser till att våra kunder får den service som de ska få med leverans.

 

Tillsammans är vi ett gift par sedan 25 år tillbaka. Har en passion för att fotografera bröllop tillsammans. Ett unikt koncept där vi samarbetar genom att erbjuda våra kunder utöver fotografering både makeup, hår och filmning.

 

För kontakt maila till oss via vår kontaktsida

Copyright © StudioMix 2009 - 2019, All rights reserved